Financiar

# metode de a castiga bani # castiga bani in timpul liber # castiga bani #bani

7 trucuri simple pentru a castiga bani rapid in timpul liber

Fiecare dintre noi s-a aflat, la un moment dat, in situatia in care a avut nevoie de o metoda de a face rapid rost de bani lichizi. Iata cateva idei care pot fi de folos atunci cand ai nevoie sa cistigi rapid niste bani.

1. Vinde cardurile cadou

Una dintre cele mai neexploatate metode pentru a obtine rapid numerar o pot reprezenta cardurile cadou neutilizate. Ele se pot valorifica, chiar si cu o reducere, fiind o sursa facila de bani. Se pot posta anunturi pe eBay, pe Facebook sau pe siteu-rile cu anunturi gratuite. Prin plata prin PayPal, poti face rapid rost de numerar.

2. Completeaza sondaje online

Daca dispui de putin timp liber, sondajele online sunt o modalitate rapida de a castiga bani, deoarece companiile si site-urile web sunt mereu interesate de obtinerea unui feedback din partea consumatorilor. Site-uri precum Survey Junkie si Opinion Outpost ofera bani sau recompense pentru completarea sondajelor, operatie care dureaza doar cateva minute.

3. Vinde aurul

Vanzarea bijuteriilor de aur pe care nu la mai porti poate fi o alta cale de a obtine rapid niste bani lichizi. Colecteaza toate obiectele si du-le la un bijutier local specializat in metale pretioase. Inainte de a merge, verifica online caratele si preturile, pentru a stii exact la ce sa te astepti. Mai mult, daca ai si diamante, bijuteriile iti vor aduce un pret si mai bun.

4. Valorifica monedele

Cu totii avem in casa cate un borcan cu monede. Transformarea lor in bacnote poate insemna o suma de bani cu adevarat surprinzatoare. La supermarketuri sau la banci exista masini dedicate pentru numararea monedelor, lucru care iti va usura considerabil transformarea lor in bacnote.

5. Trasporta oameni cu ajutorul aplicatiilor de ride-sharing

Aplicatiile de ride-sharing sunt tot mai populare, iar acest lucru poate fi in avantajul tau. Poti lucra oricat de mult sau de putin doresti, transportand oameni pe distante mai mari sau mai mici. Dupa ce ti-a fost aprobata inscrierea, tot ce trebuie sa faci este sa conduci pentru a incepe sa castigi bani.

6. Vinde-ti parul

Daca intentionezi sa iti tai parul, este foarte posibil sa castigi bani. Potrivit brokerilor de par, parul natural si sanatos este o marfa cu cerere foarte mare. Poti gasi online calculatoare care estimeaza cam cat ar costa parul tau inainte de a decide daca il vinzi sau nu.

7. Revizuieste-ti finantele

Revizuirea finantelor te poate ajuta sa castigi bani. Examineaza extrasul bancar si vezi cum poti reduce cheltuielile. Ai un abonament la sala, iar tu aproape ca nu ajungi pe acolo - este timpul sa il anulezi. Revizuirea finantelor te poate ajuta sa descoperi cheltuieli de care este posibil nici sa nu iti mai adunci aminte, cum ar fi taxele lunare pentru diverse servicii pe care nu le mai folosesti. Mai mult, poti incerca sa trimiti companiilor care au incasat bani de la tine pentru servicii de care nu ai beneficiat, cerandu-le returnarea acelor bani. Exista sanse mari sa reusesti recuperarea lor. In incercarea de a reduce cheltuielile, poti lua in consideratie ca la cumparaturi sa protifi de promotii si sa cumperi doar ceea ce ai stric nevoie.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea