Financiar

#afaceri #ong #cultura antreprenoriala #educatie #program #fonduri europene

60% finantare pentru proiecte in cadrul programului "Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat"

Asociatiile de afaceri, administratiile publice, unitatile de invatamant, ONG-urile si camerele de comert si din UE pot accesa fonduri europene prin intermediul programului " Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat ".

Proiectele se pot depune pana pe 20 aprilie proiecte si pot beneficia de 50-60% finantare nerambursabila . Bugetul este de 2,75 milioane euro, iar finantarea din partea Comisiei Europene (CE). Valoarea minima a unui proiect pentru care se acorda finantare este de 200.000 euro, iar cea maxima de 500.000 euro.

Sunt eligibile organizatii din toate statele membre ale Uniunii Europene, din statele candidate la aderare, precum si din Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Programul urmareste punerea in aplicare prin promovarea ideilor castigatoare in domeniul educatiei pentru antreprenoriat in cadrul "Small Business Act" si a Agendei Oslo pentru educatie antreprenoriala in Europa...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.