Financiar

#cariera #locuri de munca #joburi ciudate

6 joburi ciudate, platite regeste

Vrei sa iti schimbi jobul insa nu ai gasit nicio varianta care sa te incante? Exista in lume numeroase meserii, unele destul de ciudate, care aduc insa remuneratii foarte mari. La aceste joburi nici nu trebuie sa te spetesti cu munca, iar unele sunt chiar placute. Iata cateva meserii ciudate, care sunt insa platite regeste:


1. Fetele cu "Shotul"

Acestea sunt tinerele care pregatesc micile si ametitoarele shoturi de tequila. Ele sunt platite cu 25 de centi pentru fiecare shot vandut, plus bacsis. In total, intr-o seara, o fata care vinde shoturi poate pleca acasa cu o leafa intre 300 si 600 de dolari.


2. Bucatar pe submarin

Un bucatar profesionist care lucreaza pe submarin poate ajunge la un salariu de 200.000 de dolari pe an. Pentru a putea insa ocupa un astfel de post, ai nevoie de o experienta in domeniu de minim sase ani.


3. Pescuitor de perle

Un pescuitor de perle este platit in Australia cu 1.300 de dolari pe zi, iar unul din America cu 500 de dolari pe zi. Cu toate acestea, meseria de cautator de perle este una destul de riscanta tinand cont de valoarea de care trebuie sa ai grija in fiecare zi.


4. Scafandru de gaze si ulei

Daca pasiunea ta este sa faci scufundari, poti sa imbini utilul cu placutul practicand meseria de scafandru de gaze. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa verifici conductele de gaze si platformele petroliere din adancuri. Pentru acest lucru poti primi 80.000 de dolari pe an.


5. Vanzator de avioane

Daca te pricepi la vanzari si ai un talent innascut in a convinge oamenii, cel mai bine ai alege meseria de vanzator de avioane. Desi se plateste doar la comision, in acest joc este vorba despre milioane de dolari. Astfel, la vanzarea unui avion poti primi un comision intre 10.000 si 90.000 de dolari.


6. Vanator de recompense

Asta chiar este o meserie ciudata. Sa fii vanator de recompense, inseamna sa te implici in actiuni periculoase, precum cautarea si prinderea unui criminal care a evadat din inchisoare. Desi riscul este mare, si recompensele sunt pe masura, ajungand uneori la sume de milioane dolari.

Sursa foto: seeedstudio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea