Financiar

#motive sa alegi un cos cadou #alegere cos cadou #cos-cadou

3 motive pentru a alege un cos cadou

In ultimii ani, tot mai multe firme si institutii publice au inceput sa ofere colaboratorilor, partenerilor sau angajatilor cadouri cu ocazii speciale. Speculand aceasta moda, pe piata au aparut firme specializate in realizarea de cadouri ce contin mai multe produse unicat care vor satisface cele mai exigente gusturi, alese, de obicei, in functie de ocazie: cosuri cadou de Craciun, cosuri cadou de Paste etc.

 

Iata de ce astfel de cosuri cadou sunt avantajoase:

1. Cosurile cadou sunt economice

Costul unui astfel de cos cadou variaza de la o valoare foarte mica la una mare, in functie de tipul cosului si de produsele pe care le alegeti. De exemplu, daca va doriti ca acest cadou sa contina si un vin bun, cosul va costa mai mult decat unul simplu care contine doar fursecuri.

Totusi, cosurile online de cadouri sunt economice din mai multe motive. Puteti beneficia de reduceri, de la 10% pana la 50%, in functie de cantitatea comandata. in plus, magazinele online ofera si reduceri promotionale la diferite produse. Statisticile arata ca preturile cosurilor cadou comandate sunt mai mici decat daca ati cumpara dvs. diverse produse si le-ati aseza in cosuri.

2. Mai multe cadouri intr-unul singur

Este destul de evident ca un cos cadou contine mai mult decat un singur produs. Motivul este acela ca un astfel de cadou nu este foarte scump, astfel incat sa va puteti permite sa combinati mai multe produse. De asemenea, cosul arata mult mai bine daca este umplut cu mai multe cadouri. Orice persoana va fi impresionata atunci cand va primi mai multe cadouri intr-unul singur. in acest fel, va veti putea arata afectiunea si respectul fata de cei dragi.

3. Cosuri cadou cu tema

Cosurile cadou tematice au o utilitate deosebita in comparatie cu alte cadouri. De exemplu, daca vreti sa faceti un cadou in luna martie (Luna Femeii), s-ar putea sa fiti pusi in dificultate, nestiind care sunt cele mai potrivite produse. Firmele care realizeaza astfel de cosuri va vor oferi mai multe alternative, alese cu atentie, si nu va va ramane decat sa va hotarati care varianta de cos cadou se va potrivi persoanei careia vreti sa ii faceti cadou. Nu uitati ca, dincolo de produsele in sine care contin cadoul, un astfel de cos tematic va avea si un aspect deosebit, pe care v-ar fi aproape imposibil sa il realizati dvs.

4. Cosul este, de asemenea, valoros

Cosul plin cu cadouri care este oferit unei persoane este de asemenea valoros. Acesta este decorat si impodobit cu panglici fanteziste si frumoase. Acest lucru il face sa para ca valoreaza mult mai mult decat in realitate. Destinatarul cadoului va putea folosi cosul ca piesa decorativa care ii va aminti mereu de cadoul dvs.

Advertorial

 

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea