Financiar

#executari silite #insolventa #credite si leasing

100.000 de romani ar putea fi executati silit

 

Luna februarie a adus o multime de executari silite , potrivit lui , fondatorul firmei de avocatura Piperea si Asociatii, specializata in faliment si insolventa , citat de incont.ro. Piperea avertizeaza ca acesta este doar inceputul, pentru ca, desi acum procedura nu permite ca oamenii sa fie in strada, acest se va schimba peste trei luni.

In ultimii doi ani s-au adunat aproximativ 100.000 de cereri de pentru persoane fizice , scrie incont.ro, citand surse din piata bancara . 

Din cauza somajului in crestere, pensionarii anticipate, somajului tehnic si diminuarii salariilor, multi dintre cei care au luat credite n-au mai putut sa-si plateasca ratele la banca.

Cele mai multe dintre cazuri vizeaza creditele de nevoi personale, insa exista si executari in cazul creditelor ipotecare sau cu ipoteca. Iar pentru cei aflati intr-o asemenea situatie, vestile nu sunt deloc bune. Potrivit lui Piperea, in prezent procedura nu permite ca oamenii sa fie aruncati in strada, din cauza preturilor mari, insa peste trei luni va fi posibil, pentru ca preturile se vor mai aseza.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea