Financiar

#birotica #papetarie #birotica si papetarie online

10 ani de experienta in vanzarea online a articolelor de birotica!

Cererea cat mai mare a romanilor dispusi sa cumpere dintr-un magazin online produse cat mai variate care sa-i fie livrate la domiciliu, ne-a indrumat catre afacerea pe care o administram astazi cu succes si care ne ofera confortul financiar ravnit inca din adolescenta.

Vorbim despre o papetarie ce a adunat peste 10 ani de experienta si o multitudine de clienti multumiti care comanda astazi de la noi orice produs ce tine de lucrul intr-un birou sau intr-o instituitie organizata ce consuma anual cantitati mari de hartie, capse, plicuri, tus pentru imprimari, dosare si alte minunatii din sfera biroticii.

Ceea ce la inceput parea o afacere mica, familiara, usor diferita de restul altora de acest gen, astazi este un loc virtual apreciat de multe persoane carora le vine greu sa paraseasca site-ul pe care il promovam permanent prin oferte speciale la tot felul de produse inedite cum ar fi: instrumente de scris, obiecte din hartie, modele de panou pluta, sisteme de arhivare si afisare moderne.

Suntem pe calapodul micilor pravalii interbelice, cum ne-ar descrie unii, insa cu o enorma gama de produse moderne, actuale si extrem de folositoare in viata de zi cu zi. Catalogul nostru imbunatatit in permanenta starneste curiozitatea clientilor dorniti de achizitionarea celor mai noi si performante dispozitive de scriere, printare sau afisare.

Zenon este marca oamenilor ambitiosi, capabili si dornici sa ofere tot ce tine de papaterie si birotica unui public larg prietenos sau greu de multumit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea