Editorial

#caine lasat in dulap #caine inchis in supermarket #caine inchis in dulap #caine

Culmea cruzimii: CAINE INCUIAT IN DULAP intr-un supermarket!

 

“Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.” Acest citat ii apartine lui Charles de Gaulle, unii l-ar considera putin cam radical, dar altii i-ar da dreptate. Tu ce parere ai? Dar te rugam sa iti raspunzi la aceasta intrebare dupa ce studiezi imaginea de mai jos.

Oamenii trebuie sa isi faca cumparaturile, caci la baza piramidei lui Maslow se afla nevoile fiziologice, deci putem intelege ca mancarea, bauturile si alte lucruri sunt necesare unui trai bun. In aceeasi piramida, cu o treapta mai sus, se afla nevoia de siguranta. Cu totii ne dorim sa ne simtim in siguranta, dar oare animalele nu au si ele nevoie sa se simta protejate? Ei bine, judecand dupa expresia catelului cred ca raspunsul este da, animalele nu pot doar sa simta cand oamenilor le este frica, la randul lor si ele pot experimenta acest sentiment.

Cel mai probabil stapanul/stapana acestui catel a intrat sa isi faca cumparaturile, dar unde sa lase catelul? Acasa? Nu, pentru ca la magazin ai dulapuri pentru depozitarea bagajelor. Este un animal un bagaj? Raspunsul este NU. Animalele se depoziteaza? De asemenea, NU.

Deci, in timp ce stapanul isi face linistit cumparaturile acest animal sta inchis intr-un dulap de la intrarea in supermarket, dulap pe langa care trec zeci de straini. Animalul in mod cert nu se simte bine, pare inspaimantat de ceea ce i se petrece.

Daca ai un animal si te comporti asa cu el, NU-L MERITI! Un animal ar trebui tratat conform necesitatilor sale. Daca nu stii cum sa ai grija de un animal intereseaza-te inainte de a-l lua. Si animalele pot fi traumatizate!

Sursa imagini: Facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea