Cariera

#cadou #craciun #sef

Cum sa alegi un cadou de Craciun pentru seful tau

Alegerea cadourilor de Craciun pentru familie si prieteni poate fi dificila, insa decizia asupra cadoului pentru seful tau poate fi si mai grea.

Daca vrei sa-ti impreionezi seful de Sarbatori o poti face cu un cadou bine ales. In cazul in care nu ai bugetul necesar pentru un cadou potrivit, discuta cu cativa colegi si contribuiti toti la cumpararea cadoului.

Cat de bine iti cunosti seful? Ati avut ocazia sa discutati despre hobby-uri sau filmele si muzica preferata?

Alege cadoul pentru seful tau in functie de ce stii despre gusturile si preferintele lui. Daca simti ca nu il cunosti destul de bine pentru a-i oferi un cadou apreciat, discuta cu alti colegi care sunt mai apropiati de el si cere-le sfatul.

Poti cumpara un cos cadou, care sa contina mai multe produse sau poti alege chiar tu cateva lucruri care crezi ca i-ar fi pe plac sefului si sa le impachetezi frumos intr-un cos.

Daca stii care sunt magazinele preferate ale sefului tau, ofera-i un voucher si isi va alege singur ceva care sa-i placa.

Produsele consumabile sunt o idee buna, deoarece au o utilitate clara. O cana personalizata sau post it-uri in culori vii ar putea fi mica atentie de care seful tau are nevoie.

Evita sa alegi un cadou amuzant. Chiar daca seful tau se va distra pe moment, un cadou "serios" va fi tinut minte mai multa vreme.

In cazul in care nu gasesti nimic potrivit, solutia finala este o felicitare de Craciun. Cele cateva minute necesare cumpararii si semnarii ei nu sunt insa de ajuns. Scrie-i un text personalizat in interiorul felicitarii. Fa-i un compliment adevarat, bazat pe experienta voastra. In cazul in care ti-a facut anumite concesii in ultimul an sau te-a ajutat cu ceva, scrie-i o nota de multumire si ureaza-i "Sarbatori fericite".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea