Cariera

#angajare #munca in strainatate #salariu #muncitor #muncitor necalificat

Vrei un salariu de 1.000 de euro? Vezi unde poti sa te angajezi

Daca te numeri printre persoanele care vor sa se angajeze in strainatate, trebuie sa stii ca la inceputul acestui an, companiile din cele mai dezvoltate tari ale Europei si-au prezentat ofertele de joburi .

Pentru muncitorii necalificati, salariile incep de la 1.000 de euro, dar romanii cu studii superioare se pot angaja cu salarii de 2.000 de euro.

Salariile din tarile dezvoltate pornesc de la 1.259 de euro (Marea Britanie) si pot ajunge pana la 1801 euro ( Luxembourg ). Pe de alta parte, cele mai mici salarii pot fi gasite in Republica Moldova (72 de euro), Belarus (90 de euro) si Ucraina (95 de euro).

Potrivit ultimelor rapoarte realizate de specialisti , s-a observat ca romanii sunt intersati de joburi sezoniere in domenii precum turism, catering, agricultura, constructii sau pe vasele de croaziere . Reprezentantii tjobs spun ca personalul medica si salnitar, inginerii si specialistii IT raman in continuare "vanati" de catre tarile dezvoltate ale Europei.

De la inceputului anului si pana in prezent, Germania a afisat 2.407 joburi, Franta ate 638 de locuri de munca in timp ce in Marea Britanie se pot gasi cel putin 3.344 de joburi vacante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea