Cariera

#paypal #paypal irlanda #angajare paypal #plati online paypal #joburi paypal

Vrei sa lucrezi la PayPal? Muta-te in Irlanda

PayPal intentioneaza sa angajeze 1.000 de oameni in urmatorii patru ani, pentru noua subsidiare din Dundalk, pe langa cei .1500 de angajati care lucreaza deja in birourile din Dublin.

Recrutarile vor incepe in luna iulie iar pana la sfarsitul anului vor fi angajati 300 de oameni.

"Este un semnal de incredere pentru Irlanda. Este o recunoastere a oportunitatilor pe care Irlanda le ofera marilor companii, cum este PayPal si sunt convinsa ca vom mai face anunturi similare in urmatoarea perioada", au declarat reprezentantii companiei.

Centrele din Dublin si Dundalk se vor ocupa de serviciul clienti, , operatiunile financiare, marketing si vanzari in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In departamentele de relatii cu clientii se vor vorbi 14 limbi straine .

"Ceea ce ne intereseaza in primul rand este experienta relevanta, nu studiile. 50% dintre posturi necesita insa cunoasterea unei limbi straine ", a declarat vice-presedintele PayPal, Louise Phelan.

Compania este lider global in industria de procesare de plati. A fost infiintata in 1998 si are in prezent 123 milioane de clienti.

Volumul tranzactilor mobile realizate prin intermediul PayPal va ajunge la sapte miliarde de dolari in 2012, dublul estimarilor initiale .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea