Cariera

#recrutare #constructii #israel #sulfina barbu #ministrul muncii #angajare temporara

Vezi cum poti lucra in constructii in Israel

Recrutarea si angajarea temporara in Israel a muncitorilor romani in sectorul constructiilor ar urma sa fie facilitata datorita unui angajament semnat joi, la Ierusalim, de ministrul Muncii, Sulfina Barbu , si Eliyahu Yishai, vice prim-ministru si ministru de interne israelian.

Acelasi document vizeaza si accelerarea negocierilor pentru dezvoltarea unui cadru juridic mai larg in domeniul circulatiei fortei de munca, spun reprezentantii ministerului Muncii.

Totodata, documentul subliniaza interesul comun al celor doua guverne in ocuparea temporara a muncitorilor romani in Israel, in sectoare care urmeaza sa fie convenite.

Romania va sprijini firme israeliene din domeniul constructiilor in procesul de selectare a 1.000 de lucratori romani care sa lucreze in Israel din primul trimestru al anului 2012.

Cei doi ministri au convenit si inceperea procedurilor pentru incheierea unui la nivel guvernamental, care sa reglementeze fluxurile de lucratori intre Romania si Israel.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.