Cariera

#angajati dedicati #cariere parinti #cariere #parinti #studiu

Uimitor! Femeile cu copii se numara printre cei mai dedicati angajati

Femeile care au copii sunt mai dedicate si mai productive la locul de munca, arata cercetarile recente. Iar pe masura ce numarul copiilor creste, sporeste si randamentul la serviciu.

Specialistii din cadrul Federal Reserve Bank of St. Louis, Statele Unite, au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au chestionat aproximativ 10.000 de persoane, scrie dailymail.co.uk. Astfel, desi se credea ca oamenii care au copii sunt mai putin productivi la serviciu deoarece isi dedica o mare parte din timp si din energie cresterii celor mici, comparativ cu persoanele care nu au copii, rezultatul a fost total opus.

Barbatii care aveau un copil erau la fel de productivi precum colegii lor fara copii. Mergand mai departe, insa, barbatii care aveau mai mult de un copil erau mai productivi decat colegii lor cu un copil sau fara copii.

In cazul femeilor, consecintele erau si mai vizibile, mamele fiind mai productive decat femeile fara copii. Mamele care au cel putin doi copii sunt cele mai dedicate postului pe care il ocupa la serviciu, afirma autorii studiului.

Sursa foto: biggerpockets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea