Cariera

#cercetare #comisia europeana #job

UE cauta cercetatori. Afla cum poti aplica

Centrele de cercetare ale Comisiei Europeane angajeaza cercetatori din mai multe domenii.

The Joint Research Center (JRC) cauta cercetatori cu experienta in chimie , biologie si sanatate , fizica, mecanica structurala, analiza cantitativa a politicilor, stiinte spatiale, stiinte ale mediului, comunicare si tehnologia informatiei.

Viitori angajati vor avea ocazia sa lucreze intr-un dintre institutele de cercetare ale CE din cinci tari: Italia, Olanda, Spania, Germania sau Belgia.

Institutia europeana cauta sa recruteze 270 de candidati care vor intra pe listele de rezerva ale JRC pentru a suplini nevoile de recrutare ale institutiei in anii urmatori, potrivit InCont.ro.
 
Candidatii trebuie sa aiba intre 3 si 6 ani de experienta, iar salariul de inceput variaza intre 4.800 si 5.400 de euro.

Cei interesati trebuie sa raspunda anuntului de pe site-ul EPSO (in partea de jos a paginii) pana la data pe 4 noiembrie 2010 .

Candidatii trebuie sa-si creeze un cont si sa completeze aplicatia online. Procesul de aplicare se desfasoara in limba engleza, iar candidatii trebuie sa cunoasca foarte bine una dintre limbile de circulatie din UE si o a doua (engleza, franceza sau gemana).

Mai multe informatii despre studiile si experienta necesare pentru a deveni un candidat eligibil gasesti AICI.

Dupa alegerea candidatilor de catre comitetul de selectie, cei ce trec de prima etapa vor merge la centrul de evaluare de la Bruxelles (transportul va fi decontat), unde vor sustine teste de rationament verbal, numeric si abstract, vor prezenta un studiu de caz din domeniul ales, vor face un exercitiu de grup si vor sustine un interviu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea