Cariera

#job #cv #serviciu

Tu ti-ai cauta alt job in timpul programului de serviciu?

55% dintre participantii la un sondaj online spun ca nu e corect sa-ti cauti un loc nou de munca folosind calculatorul de la serviciu in timpul programului.

Un sondaj online realizat de site-ul Helium.com arata ca mai mult de jumatate dintre angajati cred ca nu este corect sa cauti un loc nou de munca in timp ce ar trebui sa lucrezi in interesul companiei .

"Angajatorul a platit pentru computerul, telefonul si biroul pe care le folosesti. Nu e normal sa le utilizezi impotriva intereselor companiei", a explicat expertul in resurse umane Anthony Shaw, citat de Realitatea.net.

Cei care au votat "pentru" spun ca, daca iti indeplinesti toate indatoririle de serviciu, nu exista nicio problema in a cauta un job nou la serviciu.

"Poate ca suna egoist, dar trebuie sa ai mereu in vedere interesele tale si ale familiei tale. A-ti cauta un job mai bun este o atitudine cat se poate de normala, cu conditia sa nu neglijezi sarcinile din prezent", sustine un alt comentator HR, Cody Keeble.

Emailul de serviciu si traficul pe internet ar putea fi insa monitorizate de unii angajatori. Cei care treimit CV-uri catre alte companii de pe computerul de munca ar putea fi concediati rapid, spun specialistii.

Tu ti-ai cauta alt job in timpul programului de serviciu?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea