Cariera

# dezvoltare brand #servicii web design #web design #brand

Tu stii cat de importanta este strategia de web design in dezvoltarea brandurilor?

Atunci cand iau in considerare strategiile lor de marketing online, multi oameni de marketing se gandesc la estetica site-ului, dar nu se gandesc la modul in care trebuie conceptualizata si implementata in mod armonisos, pentru a reprezenta in mod viziunea unui brand. Dar un site cu web design de calitate inseamna si mai mult decat imagine.

Optimizarea navigarii, selectia si folosirea font-urilor adecvate joaca un rol la fel de important. Am pus laolalta o lista de argumente pentru care web design-ul este decisiv in competitia marketingului online.

Navigatie si usurinta de utilizare

Aceste caracteristici pot fi considerate cele mai importante motive pentru a investi in servicii web design de calitate. Chiar daca un site abunda in continut de calitate, utilizatorii nu il vor gasi daca nu le este si usor accesibil. Majoritatea utilizatorilor decid in doar cateva secunde dupa ce ajung pe paginile unui site daca structura li se pare confuxa si haotica si daca mai vor sa ramane pe site-ul respectiv sau vor descoperi ofertele concurentei.

O recomandare utila pentru orice site de prezentare este sa obina un web design care sa faca utilizarea cat mai intuitiva. Este la fel ca in sediul fizic al companiei: daca locul este dezordonat si angajatii morocanosi, impresia vizitatorilor va fi nefavorabila pentru brand.

Un site de prezentare este precum serviciul cu clientii al companiei, fiindca este interfata digitala a brandului pe care il reprezentati si promovati, de aceea prima impresie este foarta importanta.

Oamenii sunt creaturi vizuale, iar optiunea pentru web design de calitate este esentiala pentru a atrage si fideliza clienti.

Competitia

Fiecare brand preocupat de viziunea si imagina cu care se identifica trebuie sa inveseasca in servicii de web design de calitate, si asta mai ales deoarece competitorii deja au facut-o. Si in Romania, Internetul este folosit de antreprenori de mai bine de douzeci de ani, iar cei care au invatat sa il utilizeze cel mai bine pentru marketing digital se bucura azi de roadele investitiilor facute in acest sens.

Insa a egala competitia poate fi un pas prea mic, atunci cand tehnologiile avanseaza atat de accelerat. Odata la doi sau trei ani, apar noutati si oportunitati de a devansa produsele de web design anterioare. Fiindca este un domeniu atat creativ, cate si tehnologic, web-designul se afla intotdeauna in cautarea a noi praguri de excelenta.

Consistenta si coerenta

Daca paginile unui website arata diferit, folosesc fonturi diferite sau in mod necorespunzator, multi utilizatori vor trece la urmatoarea optiune. Orice site web care se bucura chiar si de un modest succes utilizeaza acelas set de formate, stil si linii directoare care alcatuiesc tiparul pentru toate paginile. O structurare armonioasa ofera utilizatorilor perceptia unui site de prezentare consecvent in mesaj si imagine, oferindu-le o experienta de navigare placuta si captivanta.

Orice site web care are chiar si putin succes utilizeaza acelasi set de formate, stil si linii directoare care servesc ca coloana vertebrala pentru toate paginile. Acest lucru asigura un sentiment de consecventa pe masura ce utilizatorii navigheaza prin site-ul dvs. web si fac din experienta de ansamblu mai coerenta si rationalizata.

Unul din scopurile care stau la baza unui web design profesional urmareste minimizarea plecarilor de pe site-ul dvs, deoarece si cea mai mica inconsecventa structurala si vizuala poate duce la pierderea de trafic on-site.

Contracteaza servicii de web design concepute pentru succes

La agentia Fortin vei gasi echipe specializate in numeroase domenii IT, de la progamare, SEO, web design si nu numai. Experti in universul marketingului digital, oamenii de creatie ai Fortin pun ideile in imagini si imaginile in practica, pentru a crea site-uri de prezentare cu care se pot mandri si cei mai exigenti clienti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea