Cariera

#birou #internet #munca

Trei din cinci angajati cred ca mersul la birou e inutil

Un studiu realizat la nivel mondial arata ca pana la 60% dintre angajati nu mai sustin mersul zilnic la serviciu, din moment ce tehnologiile IT le permit sa lucreze de acasa.

Studiul, realizat de compania Cisco , arata ca aproximativ 60% dintre angajati ar prefera sa nu mai mearga zilnic la serviciu, pentru ca pot munci de acasa.

Doua treimi dintre repondenti ar accepta un job mai prost platit cu libertatea de a lucra de acasa fata de un loc de munca bine platit, dar cu mai putina libertate.

Studiul, citat de Realitatea.net, a fost realizat in randul a 2.600 de angajati din 13 tari: SUA, Mexic, Brazilia, Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, Italia, Rusia, India, China, Japonia si Australia.

"Locurile de munca vor arata altfel in viitor decat in prezent. Studiul arata ca dorinta angajatilor de a avea un stil de viata mai flexibil si mai mobil este la fel de tare ca si dorinta de a avea mai multi bani", a declarat Marie Hattar, vicepresedinte Cisco , citata de Realitatea.net.

O alta descoperire a studiului arata ca jumatate dintre repondentii care pot munci de oriunde cu o conexiune la internet muncesc cel putin doua ore suplimentare pe zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea