Cariera

# angajari romania #angajatori

Top angajatori din Romania in 2020

Un sondaj realizat de platforma locala de recrutare din Romania si un furnizor international de servicii de branding pentru angajatori, arata cele mai atractive companii din Romania. Peste 7.900 de profesionisti au participat la acest sondaj, care a avut loc intre iulie si decembrie 2019.

Sondajul a relevat faptul ca companiile de tehnologie Google, Microsoft si Amazon, alaturi de creditorul Banca Transilvania, importatorul auto Mercedes-Benz Romania si grupul de asistenta medicala Regina Maria sunt printre companiile locale la care ar dori sa lucreze profesionistii locali.

Google conduce in categoria Afaceri si economie, urmata de Mercedes-Benz, Banca Transilvania, Samsung si Coca-Cola HBC. Grupul tehnologic din SUA se afla, de asemenea, pe primul loc in categoria IT, in fata Microsoft, Amazon, Oracle si Samsung unde se inregistreaza un salariu minim net de 4200 de lei.

In categoria Inginerie, cel mai atractiv angajator, conform acestui sondaj, este grupul german Porsche, urmat de Google, Mercedes-Benz, BMW Group si Continental Automotive Systems.

In categoria Humanities, retailerul online american Amazon conduce clasamentul, urmat de Microsoft, Regina Maria, Antena TV Group si L'Oreal.

Regina Maria conduce in categoria Sanatate si Medicina, urmata de Bayer, Medicover, Synevo si Clinica Sante.

In categoria stiinte naturale, pe primul loc este grupul de utilitati Enel, urmat de furnizorul de telecomunicatii Orange, grupul FMCG Procter & Gamble, producatorul de medicamente Zentiva si grupul de utilitati E.On.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea