Cariera

#ceas lux #top cadouri #cadouri business #set birou #cadouri

Top 5 cadouri business perfecte

Sa alegi un cadou nu e niciodata o misiune usoara, dar sarcina este si mai grea atunci cand trebuie sa alegi un cadou pentru seful tau sau pentru un manager cu care interactionezi rar si despre care stii mult prea putine lucruri. Esti in pana de idei? Iata cateva sugestii interesante!

Un ceas elegant

Un ceas este un cadou cu care nu poti da gres. Chiar daca mai toata lumea are un gadget cu ceas, pentru un manager nu este elegant sa scoata din buzunar telefonul pentru a verifica ora. In plus, gestul in sine de a te uita la ceasul de mana ii confera o prestanta aparte si le da celorlalti impresia unui om ocupat, pentru care timpul inseamna bani.

Alege un Ceas de mana NeroUno Montegrappa, cu o curea din piele model crocodil, un accesoriu elegant si datorita pietrei pretioase montata pe cadran. La magazinul online kallamos.ro gasesti acest ceas intr-o multime de variante, astfel incat sa il poti alege pe cel care ti se pare mai deosebit.

Un stilou de lux

Un manager de top va semna intotdeauna documente importante cu un stilou si nicidecum cu un pix banal. Un stilou de lux este un cadou deosebit care va bucura orice sef. Montegrappa, Pelikan, Faber Castell sunt doar cateva dintre marcile care au facut istorie in jurul acestui instrument de scris de lux. Poti opta chiar pentru un stilou personalizat astfel incat cadoul tau sa aiba si mai multa greutate.

Un set de butoni si ac de cravata

Vestimentatia unui lider trebuie sa fie impecabila. Prestanta pe care trebuie sa o afiseze este data, printre altele, si de tinuta pe care o adopta. La ea contribuie si accesoriile si aici vorbim in primul rand de butonii de camasa si de acul de cravata. Acestea sunt adevarate bijuterii pentru barbati asa ca sunt si un cadou delicat, dar util in acelasi timp. Alege un set de butoni de camasa din argint si pietre pretioase si asorteaza la ei un ac de cravata. Vei realiza in acest fel un set de lux care se poate transforma intr-un cadou perfect.

Servieta

Unei directoare, in schimb, ii poti darui o geanta tip business cu care sa poata purta documente importante si gadgeturile atat de necesare in epoca moderna. Alege o geanta din piele naturala cu compartimente multiple, care sa o ajute sa isi organizeze cat mai eficient lucrurile.  Un cadou asemanator poti face si in cazul unui sef-barbat.

Mapa de birou

O alta idee interesanta si pe care o poti lua in calcul este un set de birou. Mapa de birou Unika Vecchio este realizata manual din piele naturala de o calitate superioara, cu aspect de vechi. Contine 5 piese indispensabile activitatii de birou precum o mapa de birou, un suport pentru cartile de vizita, un suport pentru obiecte diverse, un suport pentru creioane si un suport pentru cubul de hartie.

Viziteaza magazinul online kallamos.ro si vei avea ocazia sa gasesti o multime de instrumente de birou si accesorii, astfel incat sa faci alegerea potrivita. La comenzile mai mari de 300 de lei transportul este gratuit.

Foto: trentyoneclub.com

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea