Cariera

#dans #vision consulting #team-building

Team building prin dans

team building reprezinta „construirea unei echipe”, iar dansul exprima energie, ritm, armonie si coordonare. Ca un grup sa actioneze ca o echipa si sa comunice eficient, angajatii trebuie sa aiba o viziune comuna, sa mearga in aceeasi directie, pastrand aceleasi coordonate.

O echipa unita este formata din oameni care stiu sa comunice intre ei, se sprijina atunci cand au nevoie, lucreaza impreuna pentru a rezolva la timp sarcinile de serviciu. Din pacate insa nu mereu se intampla asa si apar situatii neplacute in care taskurile sunt intarziate sau colegii nu se inteleg.

Pentru a intari sentimentul de apartenenta la echipa si pentru ca angajatii sa socializeze mai mult, Vision Consulting propune angajatorilor o solutie de relationare inedita: team building prin dans. Asadar, ce ai spune daca ai merge cu colegii de serviciu la un curs de samba?

 

Concurs de dans intre colegii de serviciu

 

Alcatuit din diverse stiluri (latino, standard, dansuri de grup etc), team buildingul prin dans se poate sustine independent, in cadrul unui program de scurta durata (4 - 6 ore), sau integrat intr-un program de 2-3 zile, alaturi de alte activitati specifice: jocuri indoor, workshop-uri tematice, jocuri outdoor, activitati cu multa adrenalina.

vision consulting a realizat team building-uri prin dans pentru o serie de firme din Romania, printre care amintim: Metro, Stanton Chase, Raiffeisen, Cosmote, Genco, Comnord, PTC, RI Investment, Oracle.

Team building prin dans este realizat din trei etape:

Etapa I - Se vor invata pasii de baza dintr-un dans (de exemplu salsa);

Etapa II - Fiecare echipa va crea o coregrafie proprie a unui dans ce va fi prezentat in concursul final. Aceasta este etapa cea mai importanta din modulul de team building prin dans;

Etapa III - Vom concura pe echipe, in cadrul unui concurs plin de surprize si de neprevazut. La final intreaga echipa va prezenta un dans de grup.

Scopul acestei activitati este:

 

  • coordonarea actiunilor individuale cu cele ale colegilor;
  • dezvoltarea si stabilirea unor relatii bazate pe incredere;
  • intarirea increderii in sine si in colegi;
  • dezvoltarea capacitatii de exprimare a emotiilor.

 

Dansul s-a nascut din nevoia omului de exprimare personala si de contact social. Coordonarea, concentrarea si convivialitatea sunt elemente esentiale ale team buildingului prin dans. Prin intermediul dansului se impartasesc emotii care conduc catre o relatie de prietenie si se elibereaza tensiunile reprimate si stresul.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.