Cariera

#industria auto #locuri de munca #locuri de munca industria auto

Sute de locuri de munca disponibile in industria auto

Firmele producatoare de componente auto au dat startul unei noi campanii de recrutari, in acest moment fiind disponibile sute de locuri de munca in peste 10 orase din tara, anunta realitatea.net.

Continental Romania si-a propus ca in 2012 sa angajeze 1.000 de persoane, la fel ca si 2011. In acest moment sunt disponibile circa 150 de joburi in cele trei centre de cercetare si dezvoltare si sapte unitati de productie, din Carei, Sibiu, Timisoara, Nadab, Brasov si Iasi.

Fujikura, producator japonez de cablaje si fibra optica, face angajari la Cluj-Napoca, Dej si Sibiu. Sunt disponibile posturi de ingineri mecanici, contabili, traineri si auditori calitate.

Dacia Group Renault face angajari in Mioveni, Pitesti si Bucuresti. De asemenea, sunt posturi vacante si la Renault Technologie Roumanie, pentru centrul tehnic de la Titu, Mioveni si Bucuresti.

Autoliv, compania suedeza specializata in sisteme de securitate auto, angajeaza ingineri si IT-isti la Brasov, Timisoara si Sf. Gheorghe.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea