Cariera

#smartphone #program de lucru bugetari #angajati

Studiu: Angajatii cu smartphone muncesc mai mult

Angajatii care detin smartphone-uri lucreaza mult mai mult decat cei care nu au asemenea dispozitive mobile, se arata intr-un studiu realizat de firma Good Technology.

Timpul acordat serviciului in afara orelor de program se ridica la circa sapte ore pe saptamana, ceea ce inseamna un total anual de 365 de ore. "Intr-un mediu dominat de tehnologia mobila, angajatii nu se pot abtine sa nu munceasca si cand sunt acasa, in mijlocul familiei", se arata in raport.

Jumatate dintre angajatii cu smartphone isi verifica e-mail-ul dimineata, inainte de a pleca la serviciu. De asemenea, 40% dintre cei dotati cu dispozitive mobile inteligente raspuns la e-mail-urile de serviciu si dupa ora 22.00, in timp ce 38% isi verifica inboxul de serviciu atunci cand iau cina in familie.

In schimb, doar 20% dintre angajatii care au raspuns la sondaj au declarat ca nu acceseaza e-mailul de job cand sunt acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea