Cariera

#personal medical #locuri de munca medici #medici strainatate #asistenti medicali

Strainii cauta personal medical in Romania

Medicii si asistentii medicali aleg in numar tot mai mare sa munceasca in strainatate in conditii de munca incomparabil mai bune si pe salarii mai mult decat decente.

Incepand din septembrie 2011 si pana in martie 2012, pe infomunca.ro au fost postate 244 oferte de munca care vizau personalul medical din Romania, insumand un total de 4643 locuri de munca disponibile.

Din acestea, 123 (adica 50.4%) au fost joburi pentru medici si 121 (adica 49.6 %) pentru asistenti medicali . Tarile in care personalul medical din Romania este cautat sunt : Germania (71 oferte de munca si 998 posturi disponibile), Franta (42 oferte de munca si 447 posturi disponibile), Marea Britanie (35 oferte de munca si 751 posturi disponibile).

Medicii romani sunt cautati si in Dubai (3 oferte de munca si 90 posturi disponibile), Norvegia (3 oferte de munca si 63 pozitii disponibile), Irlanda de Nord (3 oferte de munca si 40 posturi disponibile), Kuwait (1 opferta de munca si 32 posturi disponibile), Caraibe (1 oferta de munca si 50 posturi disponibile).

La toate aceste oferte de munca, au aplicat 4365 de candidati, media de varsta a acestora fiind de 36.8 ani. Din totalul aplicantilor 3242 sunt femei (74.7 %) si 1123 barbati (25.3 %).

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.