Cariera

#sindicat #guvern #bogdan hossu

Sindicalistii renunta la greva daca se amana legea salarizarii

Bogdan Hossu , presedintele Cartel Alfa , a declarat ca singura modalitate prin care Guvernul i-ar putea convinge pe bugetari sa renunte la greva generala din 5 octombrie este amanrea aplicarii Legii salarizarii unice.

Greva programata pe 5 octombrie ar veni prea tarziu daca Guvernul isi asuma raspunderea pe legea unica pe 15 septembrie, crede liderul sindical.

"Daca Guvernul isi asuma raspunderea, pe 15 septembrie, pe legea unica de salarizare , in forma actuala, Cartel Alfa va demara in maxim o saptamana, daca nu si mai devreme, o serie de actiuni, si de strada. De la acea data avem maxim trei zile pentru a depune o motiune de cenzura", a declarat la Realitatea TV, Bogdan Hossu.

Presedintele Cartel Alfa sustine amanarea pentru 6-12 luni a legii, timp in care s-ar rezolva anumite disfuntionalitati. Hossu sustine introducerea a trei alineate noi in lege si retinerea unor amendamente discutate de comisia de dialog social.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea