Cariera

#cariera #angajari #uniunea europeana #institurii

Se fac angajari la institutiile din Uniunea Europeana

Institutiile din Uniunea Europeana vor angaja luna viitoare manageri de proiect in IT si telecomunicatii, specialisti in arhivare precum si personal pentru proiectele umanitare care se desfasoara in afara spatiului UE, scrie realitatea.net.

Romanii care sunt interesati pot aplica pana la data de 18 octombrie pe site-ul epso - Oficiul European pentru Selectia Personalului.

Pentru posturile de arhivari si specialisti in managementul documentelor se cer studii de specialitate, experienta de minim 3 ani in domeniu si cunoasterea limbilor engleza, franceza si germana. Salariul de baza lunar incepe de la 4.828 de euro brut.

Posturile din domeniul tehnologiei informatiei presupun studii postuniversitare de profil, 6 ani de experienta in IT&C, din care minim 4 ani in project management. Salariile de baza pornesc de la 5.463 de euro brut.

In ceea ce priveste pozitiile de specialisti pentru dezvoltarea cooperarii cu tari din afara UE, candidatii trebuie sa aiba studii universitare intr-un domeniu-cheie (sanatate, stiinte sociale, mediu, etc), 6 ani de experienta din care 4 in programe de dezvoltare in economii emergente. Salariul lunar de baza incepe de la 5.463 de euro brut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea