Cariera

#germania #norvegia #ingineri #joburi strainatate

Se cauta ingineri in Norvegia si Germania. Afla ce salarii ofera angajatorii!

Inginerii din Romania au cele mai mari sanse sa se angajeze peste hotare, oferte pentru acestia fiind disponibile in Germania si Norvegia, cu salarii brute anuale care pot ajunge la 110.000 de euro, potrivit retelei europene de ocupare EURES.

In Norvegia, regiunea Oyjord, sunt disponibile doua joburi de inginer mecanic. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, sa fie licentiati in inginerie mecanica si sa cunoasca programele programele CAD 2D: Autocad si Autodesk Inventor. Se ofera un salariu de 40.000 - 53.000 de euro brut/an.

Tot in Norvegia, insa la Oslo, sunt disponibile alte doua posturi de inginer mecanic la o agentie de consultanta in domeniul petrolului si gazelor naturale. In functie de experienta, salariul variaza de la 41 la 56 euro brut/ora, ajungand pana la 110.000 euro brut/an. Conditiile de angajare sunt urmatoarele: licenta sau master in inginerie mecanica, minim cinci ani experienta, certificat in sudura, experienta in atelier mecanic/productie, o buna cunoastere a limbii engleze.

In Germania, sunt disponibile un post tehnician inginer electric, un post de dezvoltator software, cu studii in ingineria electrica sau calculatoare si experienta in sistemul real de operare, si doua posturi de inginer electrician in Stuttgart.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea