Cariera

#munca in strainatate #joburi strainatate #piloti #aviatori

Se cauta aviatori si ingineri pentru munca in strainatate

Daca iti cauti un loc de munca in strainatate, ar trebui sa stii ca se gasesc oferte din cele mai variate: de la piloti de elicopter la ingineri si muncitori.

Compania Apache a scos la concurs 12 locuri de munca in Egipt, in domeniul resurselor naturale,in special pentru ingineri, angajati in domeniul petrolului si gazelor, dar si consultanti si manageri.

Compania Moog face angajari in Germania, scotand la concurs 7 locuri de munca in domeniile inginerie si IT (Hardware). Pentru angajari, se cer studii in domeniul tehnic, experienta anterioara relevanta si, de regula, si cunostinte de limba engleza.

Lantul german de supermarketuri LIDL cauta personal pentru Olanda. Exista oferte din domeniile Marketing, PR, Publicitate, Juridic, IT, Consultanta, Audit, Management, Contabilitate, dar si muncitori in supermarket.

Se cauta atat candidati tineri, fara experienta si studii superioare, cat si candidati cu studii superioare si experimentati in domeniu.

In Orientul Mijlociu, Abu Dhabi Aviation este recunoscut drept cel mai mare operator comercial de elicoptere. Numarul persoanelor angajate de companie a trecut de 800, insa in continuare se fac constant angajari.

In Abu Dhabi se cauta piloti de elicoptere, piloti de avioane si ingineri de intretinere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea