Cariera

#angajati administratia fluviala a dunarii #administratia fluviala a dunarii #administratia fluviala a dunarii de jos #navigare pe dunare

Salariile angajatilor de pe Dunare cresc in 2012

Salariul angajatilor Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos va creste in 2012 pana la 2.653 de lei, insa autoritatile prognozeaza o scadere a personalului cu 100 de oameni fata de anul precedent.

Regia Autonoma Administratia Fluviala a Dunarii de Jos , aflata sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii estimeaza pentru 2012 venituri de 79,3 milioane de lei si cheltuieli in jurul aceleiasi cifre, se arata on bugetul de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial de institutie .

Aceeasi institutie prevede ca va desfasura proiecte europene de peste 20,2 milioane de lei, care au ca scop imbunatatirea conditiilor de navigare pe Dunare , pregatirea sectorului tehnic pe sectorul comun roman-bulgar, achizitionarea de sisteme de sprijin pentru lucrarile de pe Dunare in scopul asigurarii adancimii minime navigabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea