Cariera

#cariera #job

Romanii vor acorda mai multa atentie carierei in 2011

66% dintre angajatii romani spun ca vor acorda o mai mare atentie carierei in 2011, potrivit unui sondaj realizat de site-ul de recrutate BestJobs .

Cei mai multi angajati romania vor acorda o prioritate crescuta carierei in acest an, in timp ce 14% vor acorda aceeasi atentie si doar 5% vor fi mai putin interesati de viata profesionala, potrivit sondajului.

Cele mai preocupate de cariera anul acesta sunt persoanele cu studii postuniversitare”, spun reprezentantii BesJobs, citati de Realitatea.net.

Dintre angajatii care se vor concentra mai putin asupra carierei in acest an, cei mai multi au varste cuprinse intre 25 si 35 de ani.

Cresterea interesului romanilor pentru cariera a dus si la un interes crescut pentru joburile din strainatate.

Numarul celor care aplica pentru un loc de munca in strainatate este dublu fata de perioada similara a anului trecut, potrivit statisticilor Myjob.

Profesionistii care cauta cel mai activ un loc de munca in alta tara sunt medicii, asistentii medicali, farmacistii, inginerii si specialistii IT.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea