Cariera

#constructii #hoteluri #joburi #agricultura #congo #silvicultura #zootehnia

Romanii, atrasi chiar si de joburile din Congo

Criza economica si lipsa locurilor de munca din ce in ce mai mari fac ca romanii sa se indrepte spre locuri de munca oferite chiar si in Republica Congo, un stat cu mari probleme sociale si politice.

Conform unui studiu efectuat de Tjobs.ro in luna februarie, 10 persoane au fost interesate sa lucreze chiar si in Republica Congo.

Cele mai cautate anunturi de angajare in luna februarie au fost insa cele de muncitori in fabrica in Germania si cele cu joburi in cadrul hotelurilor din Anglia.

Astfel, potrivit Tjobs.ro, numarul total al aplicarilor pe site-urile de joburi in strainatate a fost de 28.622, care a depasit cu 131% numarul ofertelor de munca.

Printre tarile preferate de romani se numara Marea Britanie, Germania, Franta, Italia si Danemarca, iar departamentele cu cele mai multe aplicari in luna februarie sunt agricultura, silvicultura, zootehnia, hotelurile, turismul, joburile pe vase de croaziera, constructiile, amenajarile si cateringul.

Tarile care au emis cele mai multe oferte de joburi in luna februarie sunt Grecia, cu 2.983 de joburi, Marea Britanie, cu 2.553, Germania, cu 1.525, Franta, cu 855 si Suedia, cu 581 de locuri de munca.

Sursa foto: www.wall-street.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea