Cariera

# International School of Communication la Bucuresti #industira comunicarii #cursuri

Profesionistii din industria comunicarii vor fi prezenti la cursurile sustinute de International School of Communication la Bucuresti

Reprezentantii companiilor multinationale si decidenti din domeniul marketingului digital, din Romania si Republica Moldova, vin sa se specializeze la cel mai avansat program de comunicare Strategic Communication Training, care va fi sustinut de experti britanici, la Bucuresti, in perioada 7 – 10 iunie.

 

Trainerii programului, Kelly Freeman si Desirée Banugo, vor impartasi vasta lor experienta in domeniu comunicarii si al content writingului, iar participantii se vor specializa in tactici de comunicare si scriere in social media.

Kelly Freeman are o experienta profesionala de peste 25 de ani in comunicare si organizare de evenimente, care sta la baza trainingurilor pe care le sustine. A dezvoltat strategii de comunicare pentru numeroase organizatii si a contribuit la strategia generala a acestora.

Expertul in comunicare, Kelly Freeman, va sustine trei cursuri intensive: Internal Communication, Strategii avansate de PR si Comunicare si Strategic Event Management. Training-urile se adreseaza profesionistilor in domeniul comunicarii care vor sa isi imbunatateasca cunostintele despre realizarea si implementarea unei strategii eficiente, dar si celor care vor sa inteleaga care este rolul acesteia in cresterea organizatiei.

Expertul in social media, Desiree Banugo, are o vasta experienta in marketingul international si social media. In decursul carierei sale a proiectat si gestionat campanii de lansare in peste 30 de tari, in aproximativ 20 de industrii diferite. Pe lista sa de clienti se regasesc: Lloyds Banking Group, IBM, Yahoo!, Shell, DeBeers, Jaguar, Vodafone si British Film Institute si multi altii.

In data de 10 iunie, Desiree va sustine cursul intensiv de Content writing in digital si social media. In cadrul trainingului de la Bucuresti sunt asteptati comunicatori si marketeri care isi doresc sa inteleaga mai bine mecanismul de comunicare in social media si tehnicile de adaptare a tonul discursului public.

Programul intensiv de comunicare are o structura care imbina notiunile teoretice cu cele practice si incurajeaza networking-ul. De-a lungul editiilor anterioare, participantii au impartasit experienta lor si idei din campaniile de profil.

Editiile anterioare au avut ca participanti specialisti in comunicare si marketing din cadrul companiilor multinationale, precum: Orange, Telekom, Ikea, Apa Nova, Nordic Import Export CO si multi altii.

Inscrierile se pot face pe site-ul agentiei Creative Business Management, la adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numarul de telefon 0743.183.353.

International School of Communication este una dintre cele mai bine cotate institutii de training din Marea Britanie, avand si un centru de training in Dubai. La cursurile ISOC participa o mare varietate de cursanti, de la ofiteri de presa la prim-ministri. ISOC este detinuta si condusa de Pinnacle International, cea mai mare companie de training in comunicare si PR din lume. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, institutie a Guvernului Britanic responsabila cu acordarea de calificari companiilor de training.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.