Cariera

# produse de papetarie #papetarie

Produsele de papetarie de care nu se poate lipsi niciun departament

 

Produsele de papetarie si birotica joaca un rol important aproape in fiecare departament al unei companii. Acestea au demonstrat de-a lungul timpului ca sunt pilonul unei bune organizari si al productivitatii. Este suficient sa se epuizeze stocul la hartie pentru imprimanta, dosare, plicuri ori formulare tipizate pentru ca task-urile zilnice sa fie ingreunate si sa scada sporul activitatii.

 

 

De aceea este important ca fiecare dintre angajatii firmei sa aiba acces la produsele de papetarie necesare activitatii lor. Pentru a evita situatiile neplacute, realizeaza o lista cu obiectele necesare fiecarui departament si verifica frecvent stocul, astfel incat sa nu ramana niciodata pe zero.

1. Hartia de copiator, cel mai folosit produs de papetarie

Desi pare un obiect simplu, adevarul este ca hartia de copiator este de neinlocuit intr-o firma. Colile A4 se numara printre cele mai folosite produse de papetarie, fiind utile intr-o multime de situatii – de la copierea contractelor si a facturilor pana la imprimarea unor grafice ori schite.

Desi multe dintre activitatile office s-au mutat in mediul online in ultima perioada, totusi hartia de copiator ramane in continuare de nepretuit. Asigura-te ca stocul nu ramane niciodata pe zero si comanda un pachet de hartie de copiator Navigator de 500 de file. Cumpara o hartie de copiator cu grad ridicat de alb si opacitate de 95% pentru o imprimare fata-verso de calitate.

2. Formularele tipizate, de baza in orice departament

Alte produse de papetarie care nu pot sa lipseasca din departamentele unei companii sunt formularele tipizate. Acestea sunt importante in special pentru departamentele de contabilitate, resurse umane si financiar, insa sunt utile si la productie si vanzari in unele cazuri. Pe langa faptul ca usureaza activitatea salariatilor, legislatia spune ca unele modele sunt obligatorii, iar angajatorii pot fi sanctionati daca nu le prezinta in situatia in care au control.

Cele mai utilizate formulare tipizate sunt urmatoarele: facturierul, formularul decont de cheltuieli, bonul de consum, dispozitiile de plata, registrul intrari-iesiri si foile de parcurs. Insa acestea nu sunt singurele necesare, astfel ca este esential sa existe o lista pentru fiecare departament in parte. Consulta categoria de formulare tipizate si alte produse de papetarie pe austral.ro.

3. Instrumentele de scris, esentiale pe orice birou si in orice buzunar

Nu este greu sa realizam ca lumea nu ar mai fi mai fel daca nu ar fi fost inventate instrumentele de scris. Desi tastatura pc-urilor si touch screen-urile devin tot mai importante in sarcinile de zi cu zi, totusi banalul pix nu ne lipseste de pe birou, din geanta ori din buzunar. Activitati precum semnarea actelor, completarea documentelor ori notarea informatiilor nu ar putea fi posibile fara un instrument de scris, nu-i asa?

4. Cutterul sau foarfeca, un camarad de nadejde

Daca unele dintre obiectele de birotica prezentate mai sus par mai degraba sinonime cu activitatea office, cutterul ori foarfeca chiar sunt utile in absolut fiecare domeniu. Fie ca este vorba despre lucrul la birou, fie ca este un post de vanzator, de sofer ori de muncitor in depozit, unul dintre aceste obiecte se va dovedi a fi un camarad de nadejde la momentul potrivit. Se poate spune la propriu ca face viata mai usoara la munca.

Tu fara ce produse de birotica si papetarie nu ti-ai putea desfasura activitatea la locul de munca?

https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-computer-imac-ferestre-380769/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea