Cariera

#cursuri de formare profesionala #cariera #formare profesionala

Peste 3000 de persoane vor beneficia in octombrie de cursuri de formare profesionala

3.492 de persoane vor beneficia in luna octombrie de programe de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de mucna si agentia municipiului Bucuresti.

Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), luna viitoare se vor derula 161 de programe de formare profesionala.

Judetele in care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti sunt Iasi (200 de persoane), Brasov (196 persoane) si Bucuresti.

Cele mai solicitate meserii pentru care ANOFM organizeaza programe de formare profesionala sunt: lucrator in comert - 389 persoane, operator introducere, validare si prelucrare date - 267 persoane, ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie - 171 persoane, inspector (referent) resurse umane - 169 persoane, contabilitate - 166 persoane, comunicare in limba engleza - 163 persoane, frizer, coafor, manichiura, pedichiura - 160 persoane.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.