Cariera

#locuri de munca #bursa locurilor de munca #joburi absolventi

Peste 3.900 de joburi sunt oferite la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Peste 300 de angajatori va participa la Bursa locurilor de munca pentru absolventi care se va desfasura vineri, 28 septembrie, la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Se ofera 3.926 de locuri de munca, din care 300 sunt destinate absolventilor cu studii superioare. Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca sunt: fabricare articolelor de imbracaminte (890 locuri), activitati de servicii privind forta de munca (314 locuri), comert cu amanuntul (283 locuri), activitati de investigatii si protectie (212 locuri), activitati de servicii informatice (200 locuri), constructii de cladiri (201 locuri), industria alimentara (143 locuri).

In cazul absolventilor de institutii de invatamant superior cele mai multe oferte sunt pentru urmatoarele meserii: consilier asigurari - 41 locuri de munca, operator call center - 20 locuri de munca, economist - 18 locuri de munca, programator - 15 locuri de munca, manager - 11 locuri de munca, agent servicii clienti - 10 locuri de munca.

Iata si ofertele pentru absolventii fara studii superioare: confectioner articole textile (591 locuri), agent paza si securitate (270 locuri), lucrator comercial (164 locuri), casier (124 locuri), manipulant marfuri (120 locuri), ospatar (108 locuri).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea