Cariera

#locuri de munca #sofer #programator #inginer # locuri vacante #anofm

Peste 12.400 de locuri de munca vacante in toata tara. Afla care sunt cele mai cautate domenii

Peste 12.400 de locuri de munca, majoritatea in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov si Hunedoara, sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor necalificati, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca (ANOFM), conform Mediafax.

Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 12.477 locuri de munca.

Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti (1.160) si in judetele Cluj (2.287), Iasi (640), Hunedoara (580), Brasov (449) si Arges (400).

Judetele cu cele mai putine locuri de munca sunt Caras-Severin (7), Bacau (23), Suceava (35) si Salaj (44).

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt inregistrate 865 de locuri de munca, cele mai multe pentru meseriile de programator (85), inginer mecanic (30), inginer economist (24), inginer de sistem in informatica (23), contabil (17), consilier/expert/inspector/referent/economist in economie generala (17) si agent de vanzari (15).

Pentru persoanele cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 11.612 locuri de munca, cele mai multe pentru confectioner-asamblor articole din textile (989), sofer autocamion/masina de mare tonaj (891) si muncitor necalificat in industria confectiilor (621).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet //lmv.anofm.ro/index_lmv.php.

Sursa foto: decisivemagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea