Cariera

#prioritate #loc de munca #criza #guvern #boc

Pastrarea locurilor de munca, "prioritatea zero" pentru Guvern

Guvernul Boc considera pastrarea locurilor de munca prioritatea zero in acest moment. Aceasta este declaratia premierului Emil Boc, care a mentionat astazi in timpul intalnirii avute cu membrii comisiilor economice si Birourilor Permanente ca Executivul si-a stabilit ca prioritate mentinerea locurilor de munca din tara noastra.

La intalnirea de la Palatul Parlamentului, Emil Boc a venit insotit de ministrii care fac parte din Comitetul interministerial pentru gestionarea fondurilor europene, respectiv Radu Berceanu, Marian Sarbu , Vasile Blaga, Dan Nica si Ion Bazac .

Primul-ministru le-a prezentat parlamentarilor cele patru "conditionalitati majore" ale acordului FMI, conform Realitatea TV, precizand ca pastrarea locurilor de munca reprezinta "prioritatea zero" pentru Guvern.

Conform declaratiilor oficialului, acordul cu FMI prevede patru "conditionalitati majore" pe care Guvernul trebuie sa le indeplineasca: adoptarea , pana pe data de 4 mai, a actului normativ de ajustare bugetara, adoptarea Legii salarizarii unice, a Legii responsabilitatii fiscale, precum si adoptarea Legii privind reforma sistemului de pensii.

El a mentionat ca Romania a intrat in discutii cu partenerii sai europeni pentru gasirea unor a deficitului bugetar, care sa duca la limitarea efectelor crizei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea