Cariera

#locuri de munca #angajari orange #angajati orange

Orange face angajari

Orange, unul dintre cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania, anunta o serie de angajari in aceasta perioada.

Pentru Bucuresti se cauta un CRM software engineer. Candidatul ideal trebuie indeplineasca urmatoarele conditii: diploma de studii superioare (Automatica si Calculatoare sau Cibernetica), cunostinte baze de date Oracle, dezvoltare in PL/SQL, limbajele de programare Java si J2EE (ambele la nivel intermediar). De asemenea, se cer cunostinte de limba engleza sau franceza.

Tot in Capitala sunt disponibile cinci posturi pentru pozitia de credit & collection analyst, pe perioada limitata. Angajatul va trebui sa stabileasca la telefon termenii de plata cu persoanele datornice. De asemenea, vor negocia plata datoriilor si sa propuna solutii pentru clienti.

Pentru Timisoara si Baia Mare se cauta business development executive. Un asemenea job presupune achizitia unor noi conturi corporative si atingerea si depasirea tintei de vanzari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea