Cariera

#oferta speciala # echipamente de protectie

Oferta speciala pentru echipamente de protectie

Angajatorii au obligatia de a-si proteja angajatii la locul de munca, acest lucru este bine cunoscut. Unele industrii prezinta riscuri ridicate la locul de munca si angajatorii au o presiune mare de a se asigura ca ofera echipament de cea mai buna calitate angajatilor.

 

In industria prelucrarii metalelor, in industria constructiilor sau in industria farmaceutica angajatii se expun zilnic la conditii de lucru cu potential ridicat de accidentare. Lucrand cu piese de echipament ascutit, in conditii termice dificile sau cu produse chimice cu grad ridicat de accidentare, angajatii sunt in pericol fara un echipament de calitate.

O gama larga de echipamente de protectie pentru foarte multe industrii gasiti pe site-ul Dalgeco.ro. Brandul acesta se dedica vanzarii echipamentelor de siguranta pentru locul de munca. Pentru toate tipurile de protectie solicitate de angajatori, Dalgeco raspunde afirmativ cu produse de calitate inalta.

Echipamentele si produsele Dalgeco acopera: protectie auditiva, protectie pentru lucru la inaltime, protectia capului si corpului, protectie respiratorie, manusi si incaltaminte de protectie.

O comanda mare de echipamente de protectie pentru un angajator poate fi o presiune financiara. Fiecare angajat are dreptul la echipamentul sau de protectie si nu este permis ca angajatii sa foloseasca aceleasi piese de echipament chiar daca lucreaza pe ture diferite. Un alt factor de tinut cont este acela ca angajatii au nevoie de echipament diferit pentru anotimpul cald versus cel rece.

Pentru o comanda de produse de protectie si echipament de calitate pentru intreaga echipa, Dalgeco ofera clientilor sai fideli reduceri semnificative. Alatura-te si tu clientilor satisfacuti de produsele Dalgeco, si poti beneficia de preturi de client fidel.

Protectia angajatului la locul de munca

Angajatii au nevoie de siguranta la locul de munca pentru a-si indeplini sarcinile cu bine. Calitatea muncii este direct proportionala cu conditiile de lucru oferite de angajator. Din acest motiv, este ideal sa investiti in echipamente si accesorii de siguranta.

Standardele de siguranta pentru angajati sunt respectate cu strictete in tarile dezvoltate economic, motiv pentru care multe persoane prefera sa lucreze la distanta mare de casa.

In cazul in care fiecare angajator si-ar respecta obligatia de a-si proteja angajatii, satisfactia celor care lucreaza in industriile din Romania ar fi in crestere de la an la an.

Iata cateva exemple de meserii care necesita echipament de protectie: pompierii, echipajul de pe salvare, angajatii care lucreaza in transporturi, cei din industria prelucrarii de alimente, cei din constructii, lucratorii din agricultura sau angajatii din industria cresterii animalelor.

Tipuri de pericole la locul de munca

Am vazut ca exista numeroase meserii care necesita un minim de protectie pentru angajat la locul de munca. Exista notiunea despre necesitatea echipamentului de protectie. Insa, pentru a acoperi complet toate potentialele riscuri ale angajatilor trebuie trecut pe hartie fiecare pericol. Iti prezentam 3 potentiale pericole la locul de munca si echipamentul adecvat pentru a mentine angajatii in siguranta.

  1. Pericol termic. In functie de temperatura la care angajatul lucreaza, temperaturi foarte ridicate sau la polul opus, temperaturi foarte scazute, echipamentul de protectie trebuie sa includa salopeta de lucru, manusi de protectie, bocanci de protectie, protectie pentru cap (casca, ochelari si casti de protectie).
  2. Pericol de expunere la chimicale. Cei care lucreaza cu produse cu risc chimic, de obicei in laborator, au nevoie de echipament special conceput ca sa ii protejeze. Protectie respiratorie, viziere de protectie, manusi impotriva riscurilor chimice sau mecanice, imbracaminte impermeabila si de unica folosinta si ochelarii de protectie impotriva substantelor chimice.
  3. Pericol de a fi lovit sau de a cadea in gol. Aceste doua riscuri sunt intalnite in meserii similare. Pentru a proteja angajatii de lovituri sau caderi pe santierul de lucru, este necesar un echipament complet: salopeta, casca, bocanci de lucru cu bombeu metalic, manusi de lucru, centura si vesta de protectie cu proprietati speciale pentru vizibilitate pe timp de noapte, incarcari electrostatice si rezistenta la flacari deschise.

Evaluarea riscului la locul de munca

Responsabilitatea angajatorului este de a evalua riscurile la care sunt expusi angajatii la locul de munca. Acoperind toate potentialele pericolele, angajatorul intelege care este echipamentul necesar de protectie pentru intreaga echipa.

Functiile si responsabilitatile diferite la locul de munca obliga angajatorul sa comande echipament diferit, pe masura riscurilor la care angajatii se expun. Siguranta angajatilor este o obligatie morala si legala pe care orice angajator trebuie sa o indeplineasca.

Pretul echipamentelor de protectie nu trebuie sa constitue un impediment in alegerea celui mai bun echipament. Exista companii in Romania care ofera produse de buna calitate la pret foarte bun, asa cum este si cazul firmei Dalgeco.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea