Cariera

#sinucidere #suprasolicitare #spanzurat

O sefa de departament de resurse umane s-a spanzurat din cauza serviciului

O femeie din Abrud si-a pus capat zilelor din cauza suprasolicitarii la serviciu. Mihaela Truta era sefa departamentului de resurse umane a societatii Filatura de Bumbac din oras si a fost gasita spanzurata de sotul ei, care spune ca in ultima vreme femeia nu mai facea fata stresului de la serviciu.

Colegii Mihaelei au iesit in fata fabricii in semn de protest fata de modul cum sunt tratati la serviciu. "S-a spanzurat acasa din cauza stresului, a problemelor care ne pun in ilegalitati, ne-a fortat sa semnam fel de fel de chestii, sa ne taie din salarii", au povestit colegii fabricii din judetul Alba.

Colegele femeii spun ca toata lumea din firma stia ca sefa departamentului de resurse umane era suprasolicitata. "In ultimul timp vorbea mai mult de serviciu. Deci nu apucam sa intreb ce fac ai nostri ca incepea: Violeta, nu mai pot, aici ma pune toata ziua-n sectie, nu mai reusesc sa-mi fac serviciul meu si fetele sunt suparate pe mine", a declarat o colega a Mihaelei, citata de Realitatea.net.

Si sotul femeii spune ca si acasa principalul subiect de discutii era serviciul ei
. El ajunsese pana la masura rugamintilor catre patronul firmei pentru cateva zile de concediu. Raspunsul acestuia a fost insa ca daca vrea concediu, trebuie sa pregateasca o persoana care sa o inlocuiasca.

Colegii si sotul femeii care s-a spanzurat spun ca se vor adresa autoritatilor pentru ca astfel de cazuri sa nu mai existe. Conducerea Filaturii de Bumbac a anuntat ca se va intruni pentru a analiza acest caz, insa nu crede ca sinuciderea a fost o urmare a suprasolicitarii de la serviciu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea