Cariera

#sefi #cc #e-maiuri #persoane CC #ineficienta companie #sefi e-maiuri

Numarul mare de persoane trecute in CC duce la ineficienta in companie

Una dintre cele mai mari probleme care duce la ineficienta in companie este reprezentata de numarul mare de persoane trecute in CC atunci cand se trimit e-mailuri, este de parere Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin.


"Sefii pun prea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail. Asta este cea mai mare problema pentru o companie. Ar trebui sa se gandeasca cine trebuie neaparat sa le citeasca e-mailurile, sa nu mai puna oameni in CC doar din automatism. Este ineficient, oamenii pierd timpul, iar unii citesc aceste e-mailuri doar pentru ca se gandesc ca, daca sunt trimise de sef, trebuie sa le citeasca”, a declarat Alexander Bard.

Alexander Bard este un filosof suedez, specializat in analiza internetului. El a lansat de-a lungului timpului numeroase carti pe aceasta tema, printre volumele traduse in limba romana regasindu-se si "Netocratia".

Sursa foto: curs-vanzari-intensiv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea