Cariera

#calificare profesionala #personal necalificat #pregatire intensiva

Nu detii nicio calificare profesionala? O poti obtine direct de la locul de munca!

Din ce in ce mai multe firme prefera sa angajeze personal necalificat, pe care il va pregati intensiv inainte de a incepe efectiv jobul, noteaza realitatea.net.

Una dintre ele este Nissa, o companie de confectii, care angajeaza 50 de persoane pentru un post de "personal necalificat cu perspectiva de a obtine diploma de calificare pentru 'Confectioner - asamblor articole din textile'. In anuntul de angajare, se precizeaza ca firma ofera salarizare in perioada de training, existand posibilitatea ca, in functie de performanta, sa se opereze o crestere salariala.

Aceeasi strategie este abordata si de companiile de call center. De exemplu, firma XLWorld este dispusa sa ofere cursuri intensive de limba italiana pentru persoanele recrutate. "Pentru cei care nu cunosc limba italiana si doresc sa lucreze cu noi, organizam cursuri de invatare a limbii", se arata in anuntul de angajare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea