Cariera

#munca de acasa #angajati #pandemie #munca

Munca de acasa si beneficiile pe care le au angajatii in contextul pandemiei COVID-19

Le poti oferi angajatilor avantajul de a lucra de acasa? Beneficiile de care se pot bucura angajatii muncind de acasa sunt multe si nu doar pentru ei, ci si pentru angajatori. Daca te numeri printre angajatorii care le ofera angajatilor posibilitatea sa lucreze deja de acasa in aceste vremuri, te poti considera norocos. Munca de acasa are suficiente beneficii printre care:

 

Nu este nevoie sa mearga prin aglomeratie pentru a ajunge la munca

Un avantaj destul de important atunci cand ne gandim la munca de acasa, joburi online si remote in vreme de pandemie este faptul ca nu mai este necesar ca angajatii sa mearga zilnic prin autobuze aglomerate catre munca. In plus, scutesc si timpul pe care il petrec in trafic, timp pe care il pot folosi pentru a se odihni mai mult sau pentru familie.

Lucreaza in liniste si fara stresul de a dezinfecta totul mereu

Daca angajatul este singur acasa, se poate bucura de munca in liniste si, in plus, nu mai trebuie sa se dezinfecteze cand atinge obiecte folosite in comun, cand mananca sau pune mana pe diferite obiecte. Astfel nici nu isi ataca pielea folosind in exces produse dezinfectante, se poate simti mai protejat.

Nu ii incomodeaza masca sau viziera

Muncind de acasa, acestia au scapat de purtatul mastilor sau a vizierelor care pot deveni inconfortabile, mai ales daca sunt purtate opt sau noua ore pe zi, cinci zile din saptamana. In plus, economisesti banii alocati pentru masti, deoarece nu mai trebuie sa le asiguri aceste produse.

Mai putin stres pentru angajati

Munca de acasa poate fi mai confortabila, atat datorita timpului castigat, posibilitatii de a imbina treaba in gospodarie cu munca pentru birou, cat si prin inlaturarea stresul legat de potentiala contaminare in mijloacele de transport in comun sau la birou.

Cheltuieli mai mici pentru compania angajatoare

Munca de acasa te poate scuti de multe cheltuieli. Printre acestea se numara cheltuielile cu sediul, care pot ajunge la sume importante, dar nu numai. In cazul in care decontezi benzina sau abonamentele pentru mijloacele de transport cu care se deplaseaza angajatii la serviciu, acum ai ocazia sa reorientezi acesti bani catre alte zone sau sa ii economisesti.

Vrei sa iti cresti echipa si faci angajari? Trend Jobs iti ofera un anunt gratuit

Daca vrei sa faci angajari, Trend Jobs iti ofera posibilitatea de a posta un anunt de angajare gratuit pentru compania ta, fie ca este un job de la birou, fie ca e un job de acasa. Tot ce trebuie sa faci e sa iti creezi cont de Angajator pe Trend-Jobs.ro si sa folosesti codul 4FXK42KM pentru a beneficia de o reducere de 100 de lei, suma care acopera costul postarii unui anunt de angajare. Poti astfel sa obtii un anunt gratuit sau o reducere la orice pachet de pe site.

Poti folosi codul pana la finalul lunii februarie 2021, asa ca grabeste-te sa postezi anuntul tau de angajare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea