Cariera

#cariere #locuri de munca #joburi #metro #kaufland

Metro si Kaufland recruteaza personal

Metro si Kaufland, doua dintre cele mai importante retele de hypermarketuri din Romania, vor face angajari in perioada urmatoare.

Pentru Bucuresti, Metro cauta eCommerce optimization specialist, junior customer communication analyst, space management specialist, consultant dezvoltare clienti, category manager, controller.

Metro recruteaza personal si in Oradea, pentru postul de consultant dezvoltare clienti. Mai sunt disponibile 10 joburi de macelari la Ploiesti si Cluj, precum si sase posturi de casieri la Cluj si Bucuresti.

Kaufland ofera in Bucuresti un post de referent achizitii. Sunt vacante posturi de director de magazine in urmatoarele locatii: Iasi, Calarasi, Ramnicu-Valcea, Campulung Muscel, Calarasi, Alexandria, Pitesti, Pascani, Falticeni, Bacau. Kaufland mai anunta ca va recruta un sef de departament casa de marcat in Alexandria, precum si un tehnician echipamente de calcul si retele in Ploiesti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea