Cariera

#manageri #retele de socializare #folosire retele de socializare #facebook la job

Managerii folosesc retelele de socializare mai mult decat subalternii

Aproximativ 85% dintre manageri acceseaza site-uri de socializare la locul de munca, fata de 75% dintre angajati, reiese dintr-un studiu realizat de KPMG in 2011, la nivel global, care reflecta unele tendinte ale consumatorului de tehnologie.

Potrivit aceluiasi studiu, 14% dintre angajati nu folosesc niciodata astfel de site-uri la serviciu.

"Cine nu foloseste acum Facebook-ul e ca si cum la inceputul anilor 1990 nu folosea fax-ul sau telefonia fixa, am citit zilele trecute intr-un articol. Studiile efectuate de KPMG scot in evidenta diferente intre ceea ce gandesc managerii despre angajatii lor privind utilizarea site-urilor de socializare si utilizarea lor efectiva de catre angajati", a declarat marti Mihai Rada, director in cadrul KPMG Romania.

Potrivit studiului, 40% din managerii din Stalele Unite si Austria cred ca angajatii lor folosesc serviciile de socializare cel putin o data pe zi, dar numai 15% dintre angajati spun ca si acceseaza aceste site-uri. "De aici rezulta ca exista o diferenta intre ceea ce gandesc managerii si ceea ce gandesc angajatii", a mentionat Mihai Rada. Studiul realizat de KPMG a inclus, in ultimii doi ani, si respondenti din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea