Cariera

#manageri #concedieri manageri #ceo multinationale

Manageri celebri care risca sa fie concediati

O serie de CEO de multinationale risca sa fie inlocuiti chiar de maine. Vezi care sunt acestia si de ce nu pot dormi linistiti.
 

Dick Costolo, CEO Twitter, nu a dovedit ca reteaua este profitabila


Costolo a venit la Twitter de la Google, in momentul in care Google a achizitionat reteaua sa RSS, Feedburner, o idee care nu a prins, nici macar la Google.

Noul CEO al Yahoo, Scott Thompson

Thomson s-a alaturat Yahoo la inceputul acestui an si deja este sub tirul actionarului Dan Loeb, al carui fond, Third Point, detine peste 5% din companie.

John Maloney, Tumblr

John Maloney nu este CEO-ul Tumblr, ci omul care supervizeaza afacerea si trebuie sa faca fata faptului ca Tumblr nu are un model de afaceri inca. Reteaua are sute de milioane de utilizatori si este evaluata la un miliard de dolari.

Thorsten Heins, CEO al RIM

BlackBerry este smartphone-ul zilei de ieri, cu vanzari de 11 milioane de unitati in ultimul trimestru, fata de peste 37 de milioane de iPhone-uri vandute de Apple.

Doar un milion de tablete BlackBerry Playbook au fost vandute de la lansarea acestui produs. Heins incearca sa vanda compania, dar nu e niciun motiv pentru care cineva ar putea s-o cumpere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea