Cariera

#platforma e-learning #Euramis #e-learning

Lucrati de la domiciliu? Instruiti-va si testati-va online folosind platforma e-learning Euramis

Se intampla ca uneori sa nu va desfasurati activitatea la sediul firmei unde lucrati, ci de la domiciliu? Chiar daca lucrati de la domiciliu trebuie sa va bucurati de aceleasi drepturi ca si ceilalti lucratori. stiati acest lucru?

 

Potrivit Legii 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca, angajatorul vostru are obligatia de a va asigura securitatea si sanatatea in toate aspectele legate de munca. Acest lucru presupune evaluarea riscurilor, instruirea si informarea, dotarea cu echipamente de munca si echipamente individuale de protectie daca este cazul, controlul si supravegherea sanatatii, etc.

In vederea instruirii voastre trebuie sa se foloseasca mijloace, metode si tehnici de instruire, cum ar fi: expunerea, demonstratia, studiul de caz, vizionari de filme, diapozitive, proiectii, instruire asistata de calculator.

Instruirea trebuie sa se finalizeze cu verificarea insusirii cunostintelor dobandite, pe baza de teste si consemnarea rezultatelor in fisa individuala de instruire.

Pentru a se conforma cerintelor legale SSM – SU, angajatorul trebuie sa apeleze la un specialist, care poate fi un angajat intern cu studii de specialitate ( lucrator desemnat) sau la o firma specializata in domeniu si care sa detina un certificat de abilitare eliberat de catre Ministerul Muncii impreuna cu Inspectoratele Teritoriale de munca ( serviciu extern).

in cazul in care apeleaza la un serviciu extern, acesta poate fi oferit de Euramis Consulting, o firma de protectia muncii din Bucuresti, care pune la dispozitia angajatilor o platforma e-learning dedicata, potrivita si celor care desfasoara activitati de telemunca.

Pe aceasta platforma va puteti autentifica si completa online testul sau testele alocate, in functie de postul pe care sunteti incadrati. Euramis va pune la dispozitie aceasta platforma pentru a simplifica si usura activitatile de instruire SSM si SU, care se vor efectua mult mai simplu, mai rapid si mai eficient.

De ce sa va instruiti online in domeniul SSM si SU? Deoarece platforma Euramis are caracteristici net superioare oricarei alte solutii.

O puteti accesa in orice moment, din orice locatie, de pe orice dispozitiv. Nu aveti nevoie decat de conexiune la internet.

Accesul pe platforma e-learning se face rapid, usor si simplu. Nu aveti nevoie decat de datele de logare.

Odata intrati pe platforma, veti descoperi documente complete, actualizate si care respecta prevederile legale.

Munca voastra va fi in deplina siguranta intrucat totul este stocat pe platforma, este protejat si salvat. Nimic nu se pierde. Calculatorul vostru nu va fi supraaglomerat cu tot felul de informatii.

Important este sa nu uitati ca aveti nevoie de o astfel de instruire pentru a lucra in siguranta indiferent de locul in care va aflati.

Chiar daca nu doriti sa va ganditi ca vi se poate intampla ceva rau, trebuie sa fiti constienti de faptul ca riscuri exista la tot pasul. Managementul eficient si responsabil al riscurilor poate evita producerea de de accidente si incidente la locul de munca. Acest lucru este posibil printr-o instruire corespunzatoare in domeniul SSM si SU.

Echipa Euramis este constienta de acest lucru, de aceea va pune la dispozitie o platforma performanta e-learning de instruire/testare a cunostintelor, pe piata serviciilor externe de protectia muncii, sanatate si securitatea munci si situatii de urgenta.

Astfel, este posibila instruirea si testarea online a voastra, a telesalariatilor, evaluarea voastra online, fie ca lucrati la domiciliu sau in alte locatii.

Euramis ofera toate serviciile necesare pentru conformarea cu cerintele legale stipulate prin legea 319/2006 si legea 81/2018. Pe langa instruirea si evaluarea online, compania elaboreaza instructiuni specifice pentru telemunca, respectiv pentru telesalariati, dar si un plan de prevenire si protectie (sau completarea celui existent) specific pentru activitatile de telemunca.

De asemenea, organizeaza instruiri interactive, cu impact, lipsite de formalism, care isi ating intotdeauna scopul, acela de a constientiza si responsabiliza salariatii, conducatorii de la locurile de munca si managerii la cel mai inalt nivel.

Specialistii sai gasesc intotdeauna solutii practice si eficiente la problemele de protectia muncii si situatii de urgenta, tin riscurile sub control etc.

Asadar, daca lucrati la domiciliu si vreti sa primiti o instruire de cea mai buna calitate in domeniul SSM si SU, sugerati angajatorului vostru sa apeleze la serviciile Euramis.

Compania va va pune la dispozitie servicii de prevenire si protectie de cea mai buna calitate si o platforma e-learning de instruire/testare care are o serie de facilitati interesante:

in platforma va sunt prezentate in PPT, PDF video-uri, poze in interval de timp predefinit (la expirare dispar), dar si teste cu corectare automata si rezultate (punctaj obtinut in procente). Pe aceasta platforma aveti posibilitatea de a repeta testul. Cu alte cuvinte, este o platforma extrem utila, care va va ajuta sa fiti instruiti cum se cuvine pentru a lucra in deplina siguranta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea