Cariera

#negociere #comunicare #dezvoltare personalavision consulting #cariere

Invata cele mai bune tehnici de negociere

Zilnic te afli in postura de a negocia, fie pentru ca trebuie sa te certi cu vecinul pentru locul de parcare sau vrei sa lupti pentru un salariu mai mare. O negociere sustinuta corect iti poate aduce avantaje chiar si in cele mai dificile situatii.
Ti s-a intamplat vreodata sa pierzi in fata unei persoane mai slab pregatite, doar pentru ca nu ai stiut cum sa intorci situatia in favoarea ta? Daca vrei sa transformi orice oportunitate in castig, invata de la profesionisti arta negocierii.
Vision Consulting te invita sa iei parte la cursul “Tehnici de negociere” si sa inveti ca orice negociere poate deveni un succes, atat pentru tine, cat si pentru partenerul de discutii. Cursul iti propune astfel sa iti demonstreze cum poti folosi arta negocierii in avantajul tau, cum sa iti stabilesti o strategie de negociere si cum sa abordezi situatii dificile.
In perioada 14- 15 decembrie 2009 , Eduard Varaian, trainer certificat la nivel national, cu o bogata experienta in training si vanzari, iti va prezenta ABC-ul tehnicilor de negociere. La finalul acestui curs, vei fi capabil sa pregatesti in mod profesionist o negociere, vei putea sa folosesti tactici si stilurile de negociere adecvate partenerilor si situatiilor in care te afli, vei putea descifra corect mesajele trimise de negociator si nu il ultimul rand, vei invata sa ai atitudinea necesara pentru succes.
Cursul iti propune o abordare deschisa, in care practica reprezinta 70% din agenda de lucru , iar feedbackul este unul personalizat, potrivit tipului de activitate pe care o intreprinzi. Jocurile de rol filmate si situatiile concrete dezbatute cu ceilalti participanti, dar si cu trainerul iti vor folosi drept reper pentru a-ti identifica propriile slabiciuni si pentru a le transforma in avantaje. Si daca totul suna prea frumos pentru a fi adevarat, iata ce spun si alti participanti care au trecut prin aceasta experienta:
  • Unul din cele mai interactive cursuri la care am participat ! Foarte util, placut si motivant - Dana Smaranda - Firprod.
  • Mi-a placut cum a abordat trainerul tema cursului. Nu a fost acolo pe post de “eu le stiu pe toate”, ci ca moderator la discutiile constructive spre care ne dirija. Noi am descoperit ca stiam multe din informatiile oferite si cu toate acestea, la nivel practic, uitam de ele. Am constientizat ca, de fapt, zilnic suntem in negociere cu cineva, asa ca, de acum inainte o sa fiu mult mai atenta sa invat in fiecare zi o tehnica noua. - Alexandra Cristina Radu - Coats Romania.
Concurs: Castiga un curs de Tehnici de negociere de la vision consulting

Vision Consulting si Cariere.acasa.ro te premiaza cu un curs de Tehnici de negociere care te va invata cum sa utilizezi metode si tehnici de comunicare, cum sa transformi orice oportunitate intr-un castig.
Pentru a participa la acest concurs te rugam sa intri pe forum dand click AICI si sa raspunzi la urmatoarea intrebare: “Ce cursuri organizate de Vision Consulting ti-ar fi necesare in dezvoltarea profesionala pentru a-ti gasi jobul ideal?
  • Va fi premiat cel mai interesant si original raspuns.
Nu uita ca pentru a posta pe forum trebuie sa ai cont pe Acasa.ro. Daca nu ai deja un cont deschide un cont nou, dand click AICI.
Concursul se desfasoara in perioada 27 noiembrie - 6 decembrie. Castigatorul va fi anuntat luni 7 decembrie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea