Cariera

#ue #cariera #uniunea europeana #angajari ue

Institutiile UE fac angajari. Afla ce salarii ofera!

Institutiile europene continua sa faca angajari si pe perioada verii. Sunt disponibile posturi de translatori in cadrul conferintelor, dar si locuri de munca in domeniul securitatii.

Translatorii trebuie sa stie la perfectie portugheza, irlandeza sau una din limbile baltice. De asemenea, este obligatorie cunoasterea limbii germane, engleze sau franceze. Candidatii trebuie sa fie absolventii unei institutiii de invatamant superior si sa fie cetateni europeni. Data limita de inscriere este 14 august. Salariile incep de la 3.100 de euro pe luna si pot ajunge chiar si la 6.500 de euro.

In domeniul securitatii sunt disponibile posturile de consilier pentru securitatea regionala (grupa de functii IV) si responsabil pentru securitatea regionala (grupa de functii III). Cerintele sunt urmatoarele: cunostinte obligatorii de limba straina (franceza, engleza sau engleza) si experienta in domeniul securitatii. CV-urile pot fi depuse pana pe 21 august.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.