Cariera

#meserie #imigranti #saraci #munca in strainatate # romani in marea britanie

Imigrantii romani au preluat meseria britanicilor saraci

In Marea Britanie, imigrantii romani au preluat meseria localnicilor saraci si au inceput sa vanda revista "Big Issue", creata tocmai pentru a-i ajuta pe cei care traiesc pe strazi sa supravietuiasca.

Revista este produsa de jurnalisti profesionisti si se vinde in 120.000 de copii pe saptamana. Publicatia a fost produsa pentru a-i ajuta pe cei fara casa si care locuiesc pe strazi, sa aiba un venit.

O ancheta realizata de Daily Mail a aratat ca aproape o treime dintre vanzatorii revistei "Big Issue" sunt romani (700 dintr-un numar de 2.250 de distribuitori inregistrati).

Vanzatorii britanici sustin ca cei de origine roma s-au organizat chiar in bande, intimidandu-i, si ca i-au zarit la punctele de distributie sosind in automobile luxoase:

" Masini ca Mercedes sau BMW opresc in fata magazinelor pentru a lua reviste pe care sa le distribuie. Ce cauta oameni care conduc astfel de masini sa cumpere copii ale "Big Issue" pentru a le vinde? Cumpara prea multe copii, nu ar putea fi vandute de o persoana sau doua, deci au anumite bande care lucreaza pentru ei. Si fac asta pentru ca obtin o gramada de bani. Este crima organizata ", a sustinut o sursa care nu a vrut sa-si dezvaluie identitatea pentru cotidianul britanic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea