Cariera

#google #angajari google #Google Summer of Code

Google a deschis sezonul de angajari

Google a deschis oficial, miercuri, sezonul inscrierilor pentru programul Google Summer of Code din acest an, dupa cum a anuntat compania.

Programul, lansat in 2005, ofera studentilor care doresc sa lucreze pe proiecte open source posibilitatea de a aplica pentru stagii de practica platite in cadrul companiei.

Google Summer of Code se desfasoara pe o perioada de 3 luni, iar studentii sunt asistati de mentori din domeniu.

Au fost selectate 180 de proiecte pentru a fi incluse in programul de anul acesta.

Studentii interesati pot aplica pentru program pe site-ul Summer of Code pana pe 6 aprilie.

Google Summer of Code este un program global care ofera studentilor burse pentru a lucra de diverse proiecte software open source. In cadrul programului au participat, pana in prezent, aproape 5.500 de studenti si peste 3.000 de mentori din peste 100 de tari din intreaga lume.

Google a castigat in 2011 cu 20% mai multi bani decat anul trecut. Acest lucru se vede si la nivelul angajatilor, care au avut parte de o crestere a salariului cu 10%. Daca te vei angaja la Google, vei primi mancare gratis la oricare dintre cantine, un perete special pe care sa te catari cand iti amorteste spatele de la atata stat pe scaun si lenjerie de pat cadou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea