Cariera

#cv #joburi #candidati #gafe CV #gafe amuzante

Gafe amuzante din CV-urile celor care isi cauta joburi

Pentru a atrage atentia angajatorilor, cei care isi cauta un loc de munca specifica in CV-ul lor din ce in ce mai multe lucruri ciudate, care ii scot din minti pe recrutori, dar care ii si amuza in acelasi timp.

De exemplu, la rubrica hobby-uri, un candidat a specificat ca una dintre marile sale pasiuni este zgaltaitul meselor, in timp ce un altul a trimis la o companie angajatoare un CV in alb, gol, care avea atasata insa o fotografie imensa cu el, in care aparea langa un bolid de lux.

Printre gafele gasite de recrutori in CV-urile trimise de candidati in 2013 se mai gasesc si alte lucruri amuzante precum "Pot sa fac 75 de flotari dintr-o rasuflare". Perla ii apartine unei persoane specializate in IT, care, pana la urma, a fost si angajata.

De asemenea, un alt candidat a vrut sa fie cat mai explicit in ceea ce priveste sarcinile pe care le-a avut de indeplinit la jobul anterior. Astfel ca acesta a trimis recrutorilor un CV care continea nu mai putin de cinci pagini despre operatiunile pe care le indeplinea la jobul sau anterior, de pizzar. El a scris in detaliu cum framanta aluatul si cum imprastia ingredientele pe pizza.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea